27 Aralık 2011 Salı

Milletvekili Soysal, STK’ları ziyaret etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, TBMM'deki bütçe görüşmelerinin ardından geldiği Sorgun İlçesi’nde sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

Soysal, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi, Ziraat Odası, Kızılay Şubesi ve Sorgun Engelliler Umut Derneği’ni ziyaret etti.

Soysal, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, seçimlerden bu yana böyle bir niyet taşıdığını ancak işlerinin yoğun olması sebebiyle bu güne kadar bu ziyaretleri gerçekleştiremediğini söyledi.

Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından bir haftalığına Sorgun’a geldiğini ifade eden Soysal, Sorgun Engelliler Umut Derneği’ndeki konuşmasında da, “Duyduğum kadarıyla Sorgun Engelliler Umut Derneği güzel işler yapıyor. Onların bir takım küçük sorunları varmış. Onların notunu aldık. İnşallah en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Hiç yorum yok: