7 Eylül 2011 Çarşamba

Kapalı Fuar Alanı’nın bir kısmı,
Çağrı Merkezi’ne tahsis edilecek

Yozgat Kapalı Fuar Alanı’nın bir kısmı, kısa vadede 200 uzun vadede 1000 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi’ne tahsis edilecek.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Yozgat’a kurulması planlanan Çağrı Merkezi hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Vali Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, İlçe Kaymakamları ve Çağrı Merkezini Kuracak olan Callpex Customer Center Şirketinin Yönetici Ortağı Birkan Babakol ve Genel Koordinatör Mustafa Özkan katıldı.

Vali Necati Şentürk, şu açıklamada bulundu:

“Hepinizin bildiği gibi uzun bir süredir ilimize bir Çağrı Merkezi’nin kurulması yönünde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milletvekillerimiz ve benim riyasetimde çalışmalar devam etmekteydi.
Konuyla ilgili olarak dün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek telefonla arayarak ilimize Çağrı Merkezi’nin kurulmasının kararlaştırıldığını ve Çağrı Merkezi için yer bulunması talimatını vermiştir. Bizler de ilimiz işsizlik sorununun giderilmesinde büyük bir katkısı olacak olan Çağrı Merkezi için mülkiyeti İl Özel İdaresi, Yozgat Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ait olan Kapalı Fuar Alanın bir bölümünü Callpex Customer Center Şirketine tahsis etme kararı aldık.

Şirket Yönetici Ortağı Birkan Babakol ve Genel Koordinatör Mustafa Özkan beyefendiden aldığımız bilgilere göre Çağrı Merkezi’nde ilk aşamada 200 kişinin istihdam imkânı bulacağı ve ileriki zamanlarda 1000 kişiden fazla işsiz gencimize iş imkânı bulacağını belirttiler. Bu da işsizlik sorunuyla karşı karşıya olan ilimiz için çok büyük bir istihdam kaynağı olacaktır. Bu nedenle Çağrı Merkezinin kurulması için elimizden gelen her türlü kolaylığı göstereceğiz.”

Hiç yorum yok: