17 Ağustos 2011 Çarşamba

Soysal: Yozgat altın çağını yaşayacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, partilerinin ustalık döneminde Yozgat’ın altın çağını yaşayacağını iddia etti.

Soysal, her üçü de Yozgatlı olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’la birlikte Yozgat’ın kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Soysal’ın Boğazlıyan ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesini ziyaret etti. Soysal, burada AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı İbrahim Beyaz, eski İlçe Başkanı Yusuf Yıldırım ve Hamza Kaya ile bir süre sohbet etti. Boğazlıyan’ın sıkıntılarının ve beklentilerinin konuşulduğu sohbet sonrasında bir açıklama yapan Soysal, Yozgat’ın dün olduğu gibi bundan sonraki dönemde de hizmette hız kesmeyeceğini ifade etti.

Hedefimiz marka şehir

Yozgat’ı bütün ilçeleri, belde ve köyleriyle kalkındırmak için gayret göstereceklerini ifade eden Soysal, “Yozgat için, Yozgatlı için Ankara’dayız ve bu dönem çok daha şanslıyız” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat için koyduğu marka şehir hedefinin içini doldurmak için var güçleriyle çalışacaklarına vurgu yapan Soysal, şunları söyledi:
“Hedeflerimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu dönem Yozgat olarak, çok daha şanslıyız. Meclis Başkanımız Sayın Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Yozgatlı. Yozgat’ı seven bir Başbakanımız var. Bu dönemi Yozgat için tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Milletvekilleri olarak hizmetlerin Yozgat’ın merkeziyle, ilçeleriyle, belde ve köyleriyle kalkınması ve marka şehir hedefine ulaşması için var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışacağız.”

Boğazlıyan’a 50 yataklı Devlet Hastanesi

Milletvekilliğine seçilir seçilmez Yozgat’ın öncelikli sorunlarının tespiti ve giderilmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Soysal, “Bayram’dan sonra çok hızlı bir biçimde çalışmalarımıza başlayacağız. Her alanda Yozgat’ın modern bir şehir olması için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Boğazlıyan İlçesi’nin sağlıkta, eğitimde, sanayide, termal turizminde hızlı bir biçimde beklentilerine karşılık bulacağı vaadinde bulunan Soysal, “50 yataklı Boğazlıyan Devlet Hastanesi ihaleye çıkacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni hizmete açacağız. Boğazlıyan eğitiminin büyük ölçüde ihtiyaç duyduğu Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımı gerçekleşecek” dedi.

Soysal, daha sonra AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve bazı partililerle birlikte AK Parti Yenifakılı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Hiç yorum yok: