18 Mayıs 2011 Çarşamba

MHP Yozgat Milletvekili Ekici: Bu bana yapılmış bir komplodur, istifa etmeyi düşünmüyorum

Daha önce üst düzey 4 MHP’linin istifa etmelerine sebep olan uygunsuz görüntüleri yayınlayan internet sitesi, ellerinde isimlerini sıraladığı 6 MHP kurmayının daha görüntüleri olduğunu iddia ederek, bu kişilerin istifa etmemeleri hâlinde görüntüleri yayınlayacağını duyurdu.

Sitenin yayınladığı isim listesinde yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, iddiaların komplo olduğunu belirterek, istifa etmeyi düşünmediğini bildirdi.

Mehmet Ekici, yaptığı açıklamada, bu gün bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların sonuna kadar takipçisi olacağını, yasal hakkını arayacağını belirtti.
İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ekici, “Alnım açık, yüzüm ak. Bu, bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, “Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz. Kim elinde ne varsa açıklasın. Yel kayadan bir şey alamaz. Arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

İstifa etmezseniz yayınlayacağız

Daha önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye istifa etmesi için 18 Mayıs saat 10.00’a kadar mühlet veren site, bu gün de ellerinde Deniz Bölükbaşı, Osman Çakır, Cihan Paçacı, Ümit Şafak, Mehmet Taytak ve Mehmet Ekici’ye ait görüntülerin de olduğunu ileri sürerek, şu açıklamada bulundu:

“Burada ismi geçen divan üyelerine sesleniyoruz. Bu asla bir tehdit ve şantaj değildir; tehdit ve şantaj bir menfaat karşılığı olur. Bizim tek amacımız hareket ve teşkilatımızı pisliklerden ve liyakatsızlardan temizlemektir. Artık görüntü yayınlamak istemiyoruz. Bu ismi geçenler, eğer kendi iradeleri ile hem partimizden, hem milletvekilliği adaylığından istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, her biri ile ilgili görüntüleri, sırasıyla yayınlayacağımızı kendilerine ve kamuoyuna duyururuz.”

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: