1 Mart 2011 Salı

Büyüksoy, SP İl Teşkilatı’nı istifaya çağırdı

“Merhaba Yozgat” gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Recai Büyüksoy, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmeddin Erbakan’ın vefatına dair hiçbir açıklama / değerlendirme yapmayan SP Yozgat İl Teşkilatı’nı istifaya davet etti.

Recai Büyüksoy, SP’nin akıbeti konusunda da şu öngörüde bulundu:

“Erbakan’ın defnedilmesiyle birlikte, onun gücüyle, birikimiyle birlikte direnmeye çalışan Saadet Partisi, teşkilatları ve barındırdığı isimler sayesinde kısa süre içerisinde yok olacak…”

Derhal istifa edin!

Recai Büyüksoy, “SP İl Teşkilatı istifa etmeli” başlıklı bu günkü yazısında, “birçok gereksiz dönemlerde dahi basın ile fikir teatisinde bulunan, basın bildirileri yayınlayan, bir şekilde haber yapma ve yaptırma gayreti içerisinde olan’ SP İl Teşkilatı’nın, SP Genel Başkanı Necmeddin Erbakan’ın vefatına dair hiçbir açıklama / değerlendirme yapmadığına dikkat çekti. Büyüksoy, eleştirisini şöyle dile getirdi:

“Teşkilat namına bir şeyin olmadığını biliyordum ama bu partinin İl Başkanı da mı yok! İnsanlık namına bir çalışma, program düzenleyemezler miydi? Genel Başkanlarının, Millî görüş liderinin ölümü eşliğinde, çıkıp da bir basın toplantısı yapamazlar mıydı? Gazetelere basit bir basın bildirisi iletemezler miydi?

Böylesine köklü bir dava içerisinde, bunları yapmaktan aciz bir teşkilat yapısı ve parmak kıpırdatamayacak düzeyde görünen bir İl Başkanı olduğunu bilmiyordum. Dolayısı ile bu acizlik ve hantal bir siyasî yapı içerisinde yer alan her kim varsa, kendilerine derhal bu partiden istifa etmelerini öneriyorum…”

“Merhaba Yozgat” gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Recai Büyüksoy, SP’nin akıbeti konusunda da şu öngörüde bulundu:

“Erbakan’ın defnedilmesiyle birlikte, onun gücüyle, birikimiyle birlikte direnmeye çalışan Saadet Partisi, teşkilatları ve barındırdığı isimler sayesinde kısa süre içerisinde yok olacak…” (Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: