5 Mart 2011 Cumartesi

Akgül: Çocuk Yuvası’ndan Fen Lisesi’ni ya da üniversiteyi kazanan her öğrenciye burs vereceğim

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yozgat Çocuk Yuvası’nda barınmakta olan ve Fen Lisesi’ni veya üniversiteyi kazanan her öğrenciye burs vereceğini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, partisinin il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya gelerek, şehir merkezinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Akgül, yaptığı açıklamada, partisinin il teşkilatına ve yeni İl Başkanı Fahri Açıkgöz’e başarılar dilemek ve hayırlı olsun demek için geldiklerini söyledi.

Akgül, kahvaltıdan sonra eşi ve partililerle birlikte, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yozgat Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Yuva Müdürü Ekrem Ceylan’dan yuva ve burada barınan çocuklar hakkında bilgi alan Akgül, Çocuk Yuvası’ndan Fen Lisesi’ni ya da üniversiteyi kazanan her öğrenciye burs vereceğini söyledi.

İstiklal Marşı’nı ve “Annem” şiirini ezbere okuyan 6 yaşındaki Hayrunnisa’yı dinleyen Akgül, çocuklara harçlık verdi ve beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı.

Akgül, yuvadan ayrıldıktan sonra partililerle birlikte Yozgat Şehit Aileleri Derneği’ni, Muhtarlar Derneği’ni, Ticaret Borsası’nı ve Ziraat Odası’nı da ziyaret etti.

(Kaynak: yozgatgazetesi.com)

Hiç yorum yok: