13 Şubat 2011 Pazar

Müzik dünyasına Yozgat’tan yeni bir ses:
Gökhan Ay’ın, “Hayal Yarim” isimli singılı çıktı

Yozgatlı bir memurun çocuğu olarak Ankara’da doğmuş, Ankara’da büyümüş ama kendisini “Kafkas kökenli ve Yozgatlı” olarak tanımlıyor. Bağlama ve gitar çalıyor, şarkı sözleri yazıyor.

Pek çok ses yarışmasına katılmış ve iyi dereceler almış. İlk albümünün gördüğü ilgi üzerine şimdi de, ECCE Müzik’ten çıkan “Hayal Yarim” isimli singıl çalışmasıyla müzikseverlerin huzuruna çıkıyor. İlk klibini de söz ve müziği kendisine ait olan “Hayal Yarim”e çekti. Klibin yönetmenliğini Mustafa Özen, şarkının aranjörlüğünü ise Mustafa Sarıkaya yapmış. Gökhan Ay, “Hayal Yarim”de şiir okuyan Murat İnce’nin, şarkısına ruh kattığını düşünüyor. Hayırsever işadamı Bilal Şahin ve Bilkon Lojistik, singılın sponsorluğunu üstlenmişler.

Gökhan Ay, singılına emeği geçenlere şöyle teşekkür ediyor:

“… Çıktığım yolda beni yalnız bırakmayan ilk önce siz değerli dinleyicilerime, aileme, sponsorum, çok değerli büyüğüm, hayırsever işadamı Sayın Bilal Şahin Bey ve Bilkon Lojistik’e, varlığıyla iftihar ettiğimiz ‘TRT Müzik’ kanalı koordinatörü Sayın Necati Göksel Beyefendiye, manevî büyüklerim Sayın Engin Hoş dayıma, Sayın Mükerrem Çalışkan amcama, Ümraniye Yozgatlılar Derneği Başkanı Sayın Menderes Şahingöz Beye, ekranların değişmeyen yüzü nâm-ı diğer ‘Maceracı’ Sayın Murat Yeni’ye, Çiasan Fabrika Müdürü Sayın Ahmet Mutlu Beye, sanatçı duruşuyla arkamda gücünü her zaman hissettiğim ‘TRT Türk’ halk müziği sanatçısı Sayın Nursaç Doğanışık Hanımefendiye, TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Koro Şefi Sayın Soner Özbilen’e, sanatçı ağabeyim Sayın Murat Balaban’a, şiiriyle “Hayal Yarim” şarkıma ruh katan Sayın Murat İnce’ye, çok değerli aranjör, gönlü güzel ağabeyim Sayın Gökhan Süer’e, her zaman yanımda olan dostlarım Sayın Faruk Oğuzhan ağabeyime, Ümit Yılmaz, Kerem Yılmaz kardeşime ve işin mutfak kısmında olan görünmeyen kahramanların hepsine sonsuz teşekkürler…”

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: