15 Şubat 2011 Salı

19 yaşındaki gençten bir haftadır haber alınamıyor

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Deniz Çay’ın ailesi, oğullarından bir haftadır haber alamıyor.

Kayıp gencin babası, oğlunun hayatından endişe duyduğunu belirterek karakola başvurdu.

Sorgun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Deniz Çay'dan bir haftadır haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini belirten baba Fazlı Çay, “Geçen hafta Pazartesi günü saat 10.00’da oğlum ‘çarşıya gidiyorum’ diye evden ayrıldı ve bir haftadır haber alamıyoruz” dedi. Deniz’in habersiz bir şekilde ortadan kaybolmasına bir anlam veremediklerin ifade eden baba Çay, şunları söyledi:

“Oğlum, arkadaşları ile birlikte bir lokantaya takılıyormuş ve biriken borcu yüzünden bizlerden habersiz oraya cep telefonunu vermiş. Biz ‘Telefon nerede?’ diye sorunca ‘Emanet birine verdim’ demişti. Zaten o günden sonra oğlum ortadan kayboldu. Tüm akrabalarımıza, eş dost ve çevremize sormamıza rağmen herhangi bir habere ulaşamadık. Evden ayrıldığında üzerinde fotoğraftaki kazak ve mont vardı. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyoruz. İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir.” (Kaynak: stargundem.com)

Hiç yorum yok: