10 Aralık 2010 Cuma

TOKİ konutlarında oturanlar, doğalgaz abonelik bedelini ödedikleri halde soğukta kaldılar

TOKİ konutları sakinlerinden Hanifi Şahin, doğalgaz aboneliği için kendilerinden istenen 757 Lira’yı ödedikleri halde doğalgazın açılmadığını, evlerde baca deliği olmadığı için soba da kuramadıklarını belirterek, “Yetkililerden TOKİ konutlarının doğalgaz sorununa bir an önce çözüm getirmelerini istiyoruz” dedi.


Parayı alıyorlar, gazı açmıyorlar

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, Yozgat’ta TOKİ tarafından yapılan ve geçen ay sahiplerine teslim edilen 666 konutun doğalgazı açılmadığı için vatandaşlar soğukta kaldı.

Geceleri hava sıcaklığının sıfıra düşmesi dolayısıyla çok zor durumda kaldıklarını belirten TOKİ konutları sakinleri, bir an önce doğalgazın açılmasını istiyor.

Konuta taşınanların tamamının doğalgaz abonesi olduklarını belirten Hanifi Şahin, “Abonelik için 757 TL para istediler, yatırdık. Şimdi 50 TL daha para istiyorlar. Biz, gazı açsınlar, bu parayı vermeye razıyız; ancak parayı alıyorlar, gazı açmıyorlar. Konutlarda baca deliği olmadığı için soba da kuramıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililerden TOKİ konutlarının doğalgaz sorununa bir an önce çözüm getirmelerini istiyoruz” diye konuştu. (Kaynak: haberx.com)

Hiç yorum yok: