13 Kasım 2010 Cumartesi

Yerköy’deki trafik kazasında
Sivas Cumhuriyet Savcısı’nın eşi ve çocuğu öldü

Sivas’ta Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Hakan Engin’in kullandığı 06 AS 5189 plakalı otomobil, E-88 Karayolu’nun Yerköy ilçesi Sekili Beldesi yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada Savcı Ergin’in eşi Cennet Ergin olay yerinde, 5 yaşındaki oğlu Ali Eren Ergin ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada, savcı Hakan Ergin ile 1 yaşındaki oğlu Cem Asil Ergin ise yaralandı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Savcı Ergin, Yerköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayatî tehlikesi bulunduğu belirtilen oğlu Cem Asil Ergin ise Yozgat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’ya sevk edildi.

Başsavcı Alkan Yozgat’a geldi

Kaza haberini alan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Yozgat’a geldi. Alkan, trafik kazasında yaralanan Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Maalesef eşi ve 5 yaşındaki çocuğu vefat etti” dedi.
Ergin’in 1 yaşındaki oğlunun sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğunu, Ankara’ya sevk edileceğini belirten Alkan, Ergin ailesinin bayram tatili için Ankara’ya gitmek üzere Sivas’tan yola çıktıklarını söyledi.

Cumhuriyet Savcısı Hakan Ergin’in kazada ölen eşi Cennet Ergin’in Sivas’ta öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

Hiç yorum yok: