30 Kasım 2010 Salı

Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Gülbaş:
Halk arasında oluşan ön yargıyı kaldıracağız

Yozgat Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Adnan Menderes Gülbaş, geçmiş dönemlerde yaşanan bazı olaylardan dolayı halk arasında oluşan ön yargıyı kaldırmaya çalışacaklarını söyledi. Yozgat Ülkü Ocakları’nın sosyal faaliyetlerini artıracaklarını belirten Gülbaş, eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in hayatını anlatan bir tiyatro oyununun Yozgat’ta da sahneleneceğini bildirdi.

İHA'ya ziyaret

Eski başkan Kenan Filik’in askere gitmesi sebebiyle Yozgat Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Adnan Menderes Gülbaş, Başkan Yardımcısı Yasin Muş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İhlas Haber Ajansı Yozgat Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Türkeş’in hayatını anlatan tiyatro oyununu Yozgat’a getireceğiz

‘Ülkücülerin milliyetçi ve maneviyatçı örnek Türk gençleri olduğunu’ ifade eden Gülbaş, “Hedefimiz, geçmiş dönemde yaşanan bazı olaylardan dolayı halk arasında oluşan ön yargıyı kaldıracağız. Bizler, Alparslan’ın Fatih’in Yavuz’un torunlarıyız; onlara yakışır şekilde hareket edeceğiz. Ülkü Ocaklarının kapısı herkese açıktır” dedi.

Yozgat Ülkü Ocakları’nın sosyal faaliyetlerini artıracaklarını belirten Gülbaş, eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in hayatını anlatan bir tiyatro oyununun Yozgat’ta da sahneleneceğini bildirdi. Daha sonra çeşitli konularda konferanslar düzenleyeceklarini de belirten Gülbaş, “Amacımız, Ülkü Ocakları’nın ülküsünü Yozgat’ta en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Hiç yorum yok: