16 Kasım 2010 Salı

İşyeri yanan Çakı: Bu depoyu birileri yaktı

Doğan Çakı isimli esnafın eski Sanayi Sitesi’nde depo olarak kullandığı iki katlı binada bayram namazı esnasında yangın çıktı. Yanan deponun sahibi Doğan Çakı, “Bu depoyu birileri yaktı” iddiasında bulundu.

Eski Sanayi Sitesi’nde depo olarak kullanılan iki katlı bir iş yerinde, bayram namazı sırasında yangın çıktı. Yangın sırasında işyerinde patlamalar meydana gelmesi, çevrede korkuya sebep oldu. Patlamaların işyerindeki tüplerden kaynaklandığı ancak yangının çıkış sebebinin henüz tespit edilemediği belirtiliyor.

İş yeri sahibi Doğan Çakı, işyerini daha önce kereste atölyesi olarak kullandığını belirterek, “Burasını depo olarak kullanıyorum. Sabah bayram namazı sırasında yangın çıktığını öğrendik. Bu depoyu birileri yaktı; çünkü aynı anda hem içerisi hem de çatı katı yanıyor. İçeride eski lastik ve bazı dosyalar vardı” diye konuştu.

Yangını söndürmeye gelen itfaiye ekibine tepki gösteren Çakı, “İtfaiye ekibi yanlış yere su tutuyor. Böyle yangın söner mi? Bir de yangını söndürmeye 2 tonluk suyla gelmiş. Ben buradaki çeşmeden su çeksem bunlardan daha çabuk söndürürdüm” dedi.

Hiç yorum yok: