24 Ekim 2010 Pazar

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Erkılıç: 350 TL maaş alıp 370 TL Bağ-Kur primi ödüyoruz

Sarıkaya Muhtarlar Derneği Başkanı Karaca, muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesini istedi. Maaşlarının düşük olmasından yakınan Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Erkılıç da, 350 TL maaş alıp 370 TL Bağ-Kur primi ödediklerini kaydetti.


Milletvekilleri bilgisayar sözü vermişlerdi

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’ndeki köy ve mahalle muhtarları, Sarıkaya Muhtarlar Derneği’nde bir araya gelerek, sorunları ve çözüm yolları üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Sarıkaya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hulusi Karaca, “Dernek olarak muhtar arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Muhtar arkadaşlarımız da sorumlu oldukları köy ve mahallede, vatandaşa en iyi hizmeti vermeye gayret etmektedirler" dedi. Sarıkaya genelinde 78 muhtar olduğunu kaydeden Karaca, muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesini istedi.

Muhtar maaşlarının çok düşük olmasından yakınan Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Savaş Erkılıç da, 350 TL maaş alıp 370 TL Bağ-Kur primi ödediklerini kaydetti. Toplantıda, milletvekillerinin kendilerine bilgisayar sözü verdiğini belirten muhtarlar, verilen sözün yerine getirilmesini istediler. (Kaynak: haberciniz.biz)

Hiç yorum yok: