29 Ağustos 2010 Pazar

Örenkaleliler, geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’ne bağlı Örenkale Köyü’nün sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan “Örenkale Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği”nin geleneksel hâle getirdiği ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen iftar yemeğinde 160 Örenkaleli bir araya geldi.

Dernekten yapılan açıklamada, 28 Ağustos 2010 Cumartesi akşamı verilen iftar yemeğine, Yozgatlı Dernekler Federasyonu’ndan üst düzey yöneticiler, Akdağlılar Derneği Başkanı Veli Köprü, Çardak Köyü ile Bazlambaç Beldesi Dernek Başkanı ve Millî eğitimde üst düzey bürokratların da yer aldığı 160 Örenkaleli katıldı.

Yoğun programlarından dolayı iftar yemeğine katılamayan Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve MHP Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici tebrik ve teşekkür mesajları yolladılar.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hikmet Selvi, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Köy Muhtarı Hayati Ulus da, derneğin köye hizmet getirilmesine yaptığı katkılardan dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

Açıklamada, “Örenkale Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği”nin geleneksel iftar yemeğinde Örenkaleli davetlilerin ‘hoş bir sohbet ve muhabbet içerisinde hasret giderdiği’ kaydedildi. (Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: