20 Eylül 2010 Pazartesi

Kur takımını turnuvaya gel!
Kaymakamlık, voleybol turnuvası düzenliyor

Sarıkaya Kaymakamlığı, Sarıkaya Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte, “Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” düzenliyor. Turnuvaya, merkezde, beldelerde ve köylerde yaşayan bütün vatandaşlar katılabilecekler.
1 Ekim’de spor salonunda başlayıp 26 Ekim’de sona erecek olan turnuvada dereceye giren takımlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek törenle kupa verilecek.

Turnuva, köylü kentli herkese açık

Sarıkaya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Çalışkan, turnuvayı, sporu geniş kitlelere sevdirmek, kamu kurum ve kuruluşlarının personeli ile; merkezde, köylerde ve beldelerde yaşayan bütün vatandaşların birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Çalışkan, “Bu turnuvaya takımını oluşturan herkes katılabilecek” dedi.

Sarıkaya Kaymakamlığı’nın öncülüğünde Sarıkaya Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası, 1 Ekim Cuma günü spor salonunda başlayacak. 26 Ekim’e kadar devam edecek olan turnuvada dereceye giren takımlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek törenle şampiyonluk kupası verilecek.

Turnuvaya katılmak isteyenlerin Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne müracaatta bulunmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok: