28 Eylül 2010 Salı

Emekli gurbetçi, arsasını yüksekokula bağışladı

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’ne bağlı Karayakup Beldesi’nde yaşayan emekli gurbetçi Mustafa Çevik, 97 dönüm arazisini, temelini Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in attığı ilçede yapılmakta olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksek Okulu’na bağışladı.

Mustafa Çevik’in arsa bağışına dair protokol, Sarıkaya Belediyesi’nde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Abdülkadir Akgül, Osman Coşkun ve Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, arsa bağışında bulunan Mustafa Çevik’in hayırlı bir hizmette bulunduğunu ifade ederek, Sarıkaya’ya kazandırılan ilim yuvasına katkıda bulunmasından dolayı takdirlerini ifade etti.

Kendisi de Sarıkayalı olan Milletvekili Abdülkadir Akgül de, Mustafa Çevik’in 97 dönümlük arsasını bağışlamasının maddî boyutundan çok, bundan sonraki hizmetlere öncü niteliği taşımasının önemine vurgu yaptı. Akgül, yüksekokulun kaba inşaatının 2 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Törende daha sonra, hayırsever vatandaş Mustafa Çevik’e teşekkür plaketi verildi.

Hiç yorum yok: