19 Eylül 2010 Pazar

Çınarer: Referandumda milletimizin mesajını aldık

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, milletin referandumla verdiği mesajı aldıklarını belirterek, “Partimiz, sonuçla ilgili kapsamlı bir analiz sürecini başlatarak; mesajlarını, düşüncelerini, beklentilerini ve nasıl bir Türkiye hedeflediğini milletimize daha iyi anlatabilmek amacıyla tüm karar mekanizmalarını harekete geçirmiştir” dedi.

Ergin Çınarer, ayrıca, AK Parti iktidarının Anayasa değişikliği ile almış olduğu kararların uygulanması aşamasında her adımın MHP tarafından sonuna kadar takip edileceğini ifade etti.

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, 12 Eylül’de yapılan halk oylaması sonrası partisine yönelik eleştirileri, yazılı bir açıklamayla değerlendirdi. Çınarer, açıklamasında şunları kaydetti:

“12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandum sonuçları açıklandı. Sonuçların milletimize hayırlı olması en büyük temennimizdir. Yüce Türk milletinin kararına her zaman olduğu gibi bugünde saygılıyız.

Milletimizin bu kararı verirken siyasi iktidarın yapmış olduğu propagandalarda hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ayrıca siyasi iktidarın Anayasa değişikliği ile almış olduğu kararların uygulanması aşamasında her adım MHP tarafından sonuna kadar takip edilecek ve milletimizin önüne sunulan değişikliklerin uygulanma aşamaları her zaman izlenecektir.

Partimize yönelik olarak Referandum öncesinden itibaren başlayan ve çok boyutlu yürütülen yoğun ve tehlikeli propaganda titizlikle takip edilecek ve gerekli olduğu hallerde cevap ve karşılık verilecektir. Bugünden başlayarak tüm teşkilatlarımız ve mensuplarımız tam bir gönül seferberliği içinde tek başına iktidar hedefine odaklanacak; aramıza sokulmaya çalışılan fitne, nifak girişimlerine karşı uyanık olacaklardır. Ülkücülerin en zor günlerinde dahi sahip çıktığı bu davaya her zaman sahip çıkacağı bilinmesi gereken bir gerçektir.

Partimiz, milletimizin Referandumla verdiği mesajı almış ve sonuçla ilgili kapsamlı bir analiz sürecini başlatarak; mesajlarını, düşüncelerini, beklentilerini ve nasıl bir Türkiye hedeflediğini milletimize daha iyi anlatabilmek amacıyla tüm karar mekanizmalarını harekete geçirmiştir. Referandum sonucuyla birlikte, partimiz üzerinde yürütülen kara propagandaya ve ülkücülere siyasi iktidar tarafından atılan iftiralara hiçbir dava arkadaşımın itibar etmeyeceğine ve bütün parti mensuplarımızın şer ittifakının tezgâhını işlemez hale getireceğine şüphemiz yoktur.

Ülkücü camia her zaman davasının bu millet olduğu bilinciyle MHP çatısı altında onurlu mücadelesine devam edecektir. İçimize ve etrafımıza konulmak istenen fitne ve fesat tezgâhlarına düşmeden, birlik ve bütünlüğümüzü daha da arttırarak en yakın zamanda yapılacak olan genel seçimlerde özlenen ve beklenen tabloyu hep beraber oluşturacaktır. Davamız büyüktür ve davamız bu millete hizmettir bu konuda hiç kimse ülkücüler ve milliyetçiler üzerinden siyaset yapma hakkına sahip değildir. Milliyetçi Hareket gücünü ve varlığını büyük Türk milletine borçludur ve eğer ille de birisinin yanında ve yakınında olacaksa o da aziz milletimizden başkası değildir.

Milliyetçi Hareket Partisi güçlü teşkilat yapısı ve gönül veren milyonlarca mensubuyla birlikte, el ele omuz omuza hedeflediği iktidara her geçen gün biraz daha yaklaşmak için gerekli bütün çalışmaları yapacaktır.” (Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: