30 Eylül 2010 Perşembe

Ambulans devrildi, otomobil şarampole yuvarlandı

Ankara’ya hasta taşıyan ambulans, Yozgat’a dönüşte Sarıhacılı Köyü’nün yakınında devrildi. Yaralanan ambulans şoförü, başka bir ambulansla, çalıştığı Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sarıhacılı Köyü’nün yakınında yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir ambulans devrildi, bir otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan şoförlerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaygan yolda 2 trafik kazası

Yozgat Devlet Hastanesi’nde görevli ambulans şoförü Bekir Eşsiz, Ankara’ya sevk edilen hastayı bıraktıktan sonra Yozgat’a dönüşte, Yozgat’ın Sarıhacılı Köyü yakınında yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ambulansın devrildiği kazada hafif yaralanan şoför Bekir Eşsiz, 112 Acil Servis Ambulansı ile Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aynı yerde otomobil şarampole yuvarlandı

Aynı yerde meydana gelen ikinci trafik kazasında ise bir otomobil şarampole yuvarlandı. Yozgat’tan Ankara istikametine gitmekte olan Orhan Bolat yönetiminde 06 BG 4306 otomobil, şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedince, şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan şoför Orhan Bolat, Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok: