26 Ağustos 2010 Perşembe

Bektaşlı Beldesi halı sahasının açılışını Vali yaptı

Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’ne bağlı Bektaşlı Beldesi’nde yapımı tamamlanan halı saha, Yozgat Valisi Necati Şentürk tarafından törenle açıldı. Vali Necati Şentürk ve beraberindekiler Bektaşlı Şehitliğini ziyaret ettikten sonra Yenifakılı ilçesi grup köy yollarında incelemede bulundu.

Bektaşlı Beldesi’ndeki halı sahanın açılış törenine Vali Necati Şentürk ile birlikte Yenifakılı Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Yenifakılı Belediye Başkanı Hüseyin Uyar, Bektaşlı Belediye Başkanı Ünal Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Erdem, İl Genel Meclisi Üyeleri ve belde halkı katıldı.

Vali Necati Şentürk törende yaptığı konuşmasında, “Geçlerimiz artık kahvehanelerde değil spor alanlarında zamanlarını geçireceklerdir. Zekâ gelişimiyle birlikte beden sağlığı ve gelişimi çok önemlidir. Geçlerin spor faaliyetlerine katılması öğrenim başarılarını da artıracaktır. Bu güzel hizmetin Bektaşlı Beldesi’ne kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bektaşlı Beleiye Başkanı Ünal Bulut da, açılışı yapılan tesise 65 bin TL harcandığını belirterek, halı saha’nın beldeye kazandırılmasında katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Vali Necati Şentürk ve beraberindekiler Bektaşlı Şehitliğini ziyaret ettikten sonra Yenifakılı ilçesi grup köy yollarında incelemede bulundu.

Hiç yorum yok: