14 Temmuz 2010 Çarşamba

Şefaatli’de kale inşaatı devam ediyor

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Şefaatli İlçesi’ni ziyaretinde, Kale Mahallesi’nde tarihî özellikleri yansıtacak şekilde yapımına devam edilen kale inşaatı ile Şefaatli Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında Şefaatli İlçesi’ni ziyaret eden Yozgat Valisi Necati Şentürk, Şefaatli Kaymakamlığı ile Şefaatli Belediyesi’ni ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgiler aldı.

İlçenin sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının müzakere edilmesi için, Vali Şentürk’ün başkanlığında İsmail Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Serdar Bakır ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’u makamında ziyaret eden Vali Şentürk, belediye çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler aldı. Vali Şentürk, daha sonra Kale Mahallesi’nde tarihî özellikleri yansıtacak şekilde yapımına devam edilen kalenin inşaatı ile Şefaatli Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu.

(Yozgat Muhabir)