4 Temmuz 2010 Pazar

Sarıkaya, yüksek okuluna kavuşuyor

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yaptırılacak olan Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksek Okulu’nun temeli, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ve Yozgat Milletvekillerinin de katılacağı bir törenle 11 Temmuz’da atılacak.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, bu konuda şu açıklamada bulundu:

“İlçemiz nihayet özlemini duyduğu yüksek okula kavuşacak. Sarıkayamız için son derece önem taşıyan yüksek okulun arsasını tahsis ettik. Hafriyat çalışmaları belediyemiz tarafından yapılacak. Bu ayın 11’inde yüksek okulumuz için temel atma töreni düzenleyeceğiz.”

Törene Bakan Çiçek ve milletvekilleri de katılacak

Sarıkaya’nın yıllardır özlemini çektiği yüksek okula kavuşacak olmasının, ilçe halkı tarafından büyük sevinçle karşılandığını ifade eden Başkan Erbir, “Temel atma törenimize okulun ilçemize kazandırılmasında büyük katkısı bulunan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Yozgat Milletvekillerimiz Bekir Bozdağ, Abdulkadir Akgül, Mehmet Çiçek ve Osman Coşkun da katılacak. Ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya da katılacak. Tüm ilçe halkımızı törene davet ediyorum” dedi. (CİHAN)