12 Mayıs 2010 Çarşamba

Yozgat Hakimiyet, yayın hayatına başladı

Yozgat Hakimiyet Gazetesi, yayın hayatına başladı. 1 ay sonra günlük gazeteye dönüşmek üzere haftalık olarak yayınlanmaya başlayan “Yozgat Hakimiyet”, DY Uluslararası Medya Yayıncılık ve Gazetecilik Ltd. Şti. adına çıkıyor.

Medya Grup Başkanlığını Kenan Yılmaz’ın üstlendiği şirket adına, gazetenin sahipliğini Sedat Sefa Yılmaz, Yayın Koordinatörlüğünü Erol Doğan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Evren Kurban yürütecek.

Medya Grup Başkanı Kenan Yılmaz, Yozgat Hakimiyet’in yayın hayatına başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada, doğru, tarafsız bir yayın anlayışı içersinde olacaklarını söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti:

“Yozgat Hakimiyet Gazetesi, tarihe ve büyük dedemiz Bozoklu Agâh Efendi’ye karşı sorumluluğunun bilinciyle; okuyucusuna, halkına ve değerlerine sahip çıkacaktır. Mazlumun, garibin, ilim ve devlet adamlarının hizmetinde olacak, yalan, yanlış, iftira, düzmece, yanıltma gibi haberlere asla izin vermeyecektir. Yozgat Hakimiyet gazetesi yöneticileri ve çalışanları, şahsî çıkarları uğruna hiç kimsenin emellerine alet olmayacaktır. Her zaman için doğru, tarafsız, Yozgat’ın tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.”

Yayın Koordinatörü Erol Doğan da, gazetenin yayın hayatına başlamasından dolayı büyük mutluluk içerisinde olduğunu ifade ederek, her zaman yalnızca doğruyu tarafsızca yazacaklarını, tamamıyla objektif olacaklarını, Yozgat'ın tanıtımına ve gelişmesine katkı sağlayacaklarını söyledi.