18 Mayıs 2010 Salı

CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven’in Baykal’a desteği sonuna kadar değil Salı’ya kadarmış

CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven, Genel Başkanlık için aday olacağını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini bildirdi.

CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında ‘gözleri dolarak’ yaptığı açıklamada, Baykal’a destek vermiş, Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu da, “Baykal’a sonuna kadar sahip çıktıklarını” söylemişti.

Merhaba Yozgat gazetesinin haberine göre, CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıkladı.

Keven, mevcut şartlar içerisinde en iyi ismin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ederek, “Bugünden itibaren CHP’de yeni bir dönem başlayacağına inanıyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’na birçok il teşkilatının destek verdiğini vurgulayan Keven, “Yozgat olarak CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğiz. Artık CHP’nin iktidar olması bir zorunluluk hâline gelmiştir. CHP, güçlü kadroları ile yoluna devam edecektir” diye konuştu.

(Yozgat Muhabir)