14 Nisan 2010 Çarşamba

Kutlu Doğum Haftası, Dinî Yayınlar Fuarı ile başladı

14-20 Nisan tarihleri arasını kapsayan “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri, Büyük Çapanoğlu Camisi’nin avlusunda açılan “Dinî Yayınlar Fuarı” ile başladı. Fuarın açılışını Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat Müftüsü Nuh Korkmaz, Yardımcısı Talat İlbahar ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer yaptı.

14-20 Nisan tarihleri arasını kapsayan “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle, Yozgat Müftüsü Nuh Korkmaz, Vali Amir Çiçek’i makamında ziyaret ederek, bir buket gül takdim etti. Müftü Korkmaz, hafta boyunca gerçekleştirilecek olan programlar hakkında da Vali Çiçek’e bilgi verdi.

Ziyarete, Müftü Yardımcısı Talat İlbahar ve Yozgat esnaflarından Zafer Özışık da katıldı.

Vali Çiçek, ziyarette yaptığı açıklamada, “Bu haftanın öneminin tüm vatandaşlarımızca çok iyi algılanması ve Yüce Peygamberimizin örnek davranışlarının hayata geçirilmesi dileklerimle Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra, Büyük Çapanoğlu Camisi’nin avlusunda kurulan “Dinî Yayınlar Fuarı”nın açılışı yapıldı. Fuarın açılışına Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat Müftüsü Nuh Korkmaz, Yardımcısı Talat İlbahar ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer katıldı.