17 Aralık 2009 Perşembe

Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu atakta

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2007 yılında kurulan Kadın Girişimciler Kurulu’nun Yozgat İl Başkanı Gamze Kiracı, kurulun, girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmeyi amaçladığını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2007 yılında kurulan Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bu gün Yozgat Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyarete, Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı Gamze Kiracı, Başkan Yardımcısı Rukiye Açıkgöz, üyeler Sermin Eroğlu, Gizem Kiracı, Selcen Göksel Daştan, Aysin Özkan Sarı ve Hatice Yorulmaz katıldı.

Vali Çiçek, kabulde yaptığı açıklamada, “Amaç ve hedefleri bakımından önemli görevler üstlenebilecek kurulun değerli başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kadın Girişimciler Kurulu’nun Yozgat İl Başkanı Gamze Kiracı da, Vali Çiçek’e çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kiracı, Kadın Girişimciler Kurulu’nun, ülkemizdeki kadın girişimcilerin potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hâle getirilmesi amacıyla politikalar belirlenmesi ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmeyi amaçladığını söyledi.