23 Aralık 2009 Çarşamba

Boğzlıyan MEM fotoğraf yarışması düzenliyor

Boğazlıyan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, “Boğazlıyan’da Kış” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın herkese açık olduğunu belirten İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Demir, yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini bildirdi. Yarışmaya son katılma tarihi 22 Şubat 2010.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, kış mevsiminin getirdiği zorlukların yanı sıra, güzelliklerini ve eğlenceli taraflarını, Boğazlıyan ilçesinin doğal güzellikleri ile birlikte yansıtmak ve kalıcı hâle getirmek amacıyla, “Boğazlıyan’da Kış” konulu fotoğraf yarışması düzenlediklerini bildirdi.

Demir, yarışmaya ilçedeki okullarda öğrenim gören bütün öğrencilerin yanı sıra, isteyen herkesin katılabileceğini söyledi. Demir, yarışma şartları hakkında şu açıklamada bulundu:

“Her yarışmacı siyah-beyaz ve renkli olmak üzere en fazla 3 eser ile başvurabilir. Fotoğraflar dijital ortamda olabileceği gibi,10x15 büyüklüğünde baskı hâlinde de gönderilebilir. Yarışmaya katılacak fotoğraflar hiçbir yerde yayınlanmamış olmalıdır. Başvuru formu olmayan hiçbir eser değerlendirmeye alınmayacaktır.”

Yarışmaya son katılma tarihinin 22 Şubat 2010 olduğunu belirten Demir, sonuçların 5 Mart 2010 tarihinde açıklanacağını, dereceye giren fotoğrafların sahiplerine çeşitli ödüller verileceğini kaydetti. Demir, yarışmaya gönderilen eserlerden sergilenmeye değer görülenlerin İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, daha sonra belirlenecek yer ve tarihte sergileneceğini kaydetti.

Boğazlıyan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Demir, yarışmanın sonuçlarının müdürlüğün web sitesinden açıklanacağını söyledi.

(Kaynak: bogazliyancaglayan.com)