28 Kasım 2009 Cumartesi

Bayramda kimse unutulmadı

Yozgat mülkî âmirleri, siyasîler, bürokrat ve memurlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kurban Bayramı’nın birinci günü, Yozgat Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya gelerek bayramlaştılar, sohbet ettiler.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, bayramda hastaları, yaşlıları, kimsesiz çocukları, mültecileri, askerleri, polisleri ve şehit ailelerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Yozgat Valiliği’nin bayramlaşma programına, Vali Amir Çiçek’in yanı sıra, Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek ve Bekir Bozdağ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Atilla Selâmi Abban, Erdoğan Turan Ermiş, Mustafa Celal Ertürk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yavuz Karaaslan, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Hastalar, yaşlılar, şehit aileleri, askerler ve polisler unutulmadı

Yozgat Valisi Amir Çiçek, bayramda hastaları, yaşlıları ve şehit ailelerini unutmadı. Vali Çiçek, Yozgat Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edip bayramlarını kutladıktan sonra sırasıyla, kışlada İl Jandarma Komutanlığı, Polis Evi’nde de İl Emniyet Müdürlüğü personelinin hazır bulunduğu bayramlaşma programına katıldı.

Vali, mültecilerin de bayramını kutladı

Vali Çiçek, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Mülteci Misafirhanesi’ni, Yozgat Belediyesi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, ardından da Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Çocuk Yuvası’nda kalan öğrenciler, şiirler okuyup, Vali Çiçek’e gitar dinletisi sundular.

Altunok’la birlikte şehit ailesine ziyaret

Vali Çiçek, Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altunok’la birlikte, 1993 yılında şehit olan Jandarma Er Sami Aslan’ın ailesini Karatepe Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret ederek, bayramını kutladı.

“Şehidimin Köşesi” Valiyi duygulandırdı

Aslan ailesinin evlerinde Türk Bayrakları ve Şehit Sami Aslan’ın eşyalarının yer aldığı “Şehidimin Köşesi” bölümünü gördüğünde duygulanan Vali Çiçek, “Şehidimiz aramızdadır. Türk Milleti olarak aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnetdarız. Sizlerin acısını yüreğimizde hissediyorum. Aziz şehidim ruhun şadolsun” dedi.