20 Kasım 2009 Cuma

Bakanlık yetkilileri ve bürokratlar, Pazartesi günü Jeotermal kaynaklarda inceleme yapacaklar

AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, 23 Kasım Pazartesi günü, çeşitli bakanlıkların yetkililerini Yozgat’ın jeotermal kaynaklarını gezdireceklerini bildirdi.

Milletvekili Coşkun, Yozgat Valiliği Proje Merkezi Toplantı Salonu’nda da mevcut kaynaklar hakkında katılımcılara bir sunum yapılacağını kaydetti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Yozgat’ta bulunan jeotermal kaynakların tanıtılması amacıyla, değişik bakanlıklardan uzmanlarla birlikte, incelemelerde bulunacaklarını bildirdi.

Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, 23 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan geziye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, MTA, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bürokratları, Yozgat protokolü, işadamları ve jeotermal uzmanlarının katılacağını kaydetti.

Coşkun, Yozgat Valiliği proje merkezinde mevcut kaynaklarla ilgili olarak katılımcılara bir sunum yapılacağını, daha sonra ise sırasıyla Sorgun, Sarıkaya, Boğazlıyan ilçelerinde bulunan jeotermal kaynakların yerinde görülüp, değerlendirmelerinin yapılacağını ifade etti.

(Kaynak: bogazliyancaglayan.com)