18 Ekim 2009 Pazar

Önce Yozgat Vali Yardımcılığı’na, sonra da Balıkesir’in Marmara ilçesi kaymakamlığına atandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaklaşık 4 yıldır görev yapan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, önce Yozgat Vali Yardımcılığı’na atandı. Yaran, Yozgat’a gelmeye hazırlanırken, Balıkesir’in Marmara ilçesine kaymakam olarak atandı. Kaymakam Yaran, Oltu’da uzun bir konvoy eşliğinde uğurlandı.

Erzurum’un mahallî gazetelerinde yer alan haberlere göre, yaklaşık 4 yıldır Erzurum’un Oltu ilçesinde görev yapan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, önce Yozgat Vali Yardımcılığı görevine atandı. Bu atamadan sonra, ilçeye yeni atanan kaymakamın görev yeri de değişti. Kaymakam Yaran, Oltu’dan ayrılıp Yozgat’a gelmek için hazırlanırken, kendisine 1 yıl daha Oltu’da görev yapacağı tebliğ edildi. Bu tebligat üzerine Yaran, tekrar yerleşti, çocuğu okula başladı. Ardından Yaran’ın, Balıkesir’in Marmara ilçesine Kaymakam olarak tayin edildiği bildirildi.

Eski Oltu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran için hüzünlü dakikaların yaşandığı veda yemeği düzenlendi. Yaran, vatandaşların sevgi gösterileri arasında, uzun bir konvoy eşliğinde ilçeden uğurlandı.