24 Ekim 2009 Cumartesi

İstanbul’daki Yozgatlı öğrenci ve akademisyenler, yarın tanışma yemeğinde bir araya gelecekler

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, İstanbul’daki üniversitelerde öğrenim gören Yozgatlı öğrencilerle İstanbul’daki Yozgatlı akademisyenleri bir araya getiriyor.

“Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği”nin internet sitesinde yer alan habere göre, tanışma-kaynaşma toplantısında davetlilere Yozgat mutfağının geleneksel yemeklerinden “arabaşı” ikram edilecek. Tanışma-kaynaşma toplantısı, 25 Ekim Pazar günü 15.00-18.30 saatleri arasında, Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi’nin İstanbul’un Esenler ilçesi İnönü Caddesi 22/ 22 numaralı binasında yapılacak.

Haberde, bu tür toplantıların, tanışma ve kaynaşmanın yanı sıra, İstanbul üniversitelerindeki Yozgatlı öğrencilerin, eğitim-öğretim dönemini sıkıntısız bir şekilde tamamlamalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

Haberde, Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun Yozgatlı sanayici ve iş adamlarına ulaşarak pek çok öğrenciye burs imkânı sunduğu belirtilerek, Federasyon’un 2010 yılında adından söz ettirecek girişimlerde bulunacağı kaydedildi.

Derneğe 0 212 562 66 66 ve 0 212 645 04 66 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtiliyor.