22 Ekim 2009 Perşembe

Hayırsever işadamı Akdağ, ‘Yılın Ahisi’ seçildi

Yozgat’ta özellikle eğitim alanında pekçok yatırıma imza atan hayırsever işadamı Erdoğan Akdağ, “Ahilik Haftası” kutlama faaliyetleri çerçevesinde verilen ‘Yılın Ahisi’ ödülüne lâyık görüldü. Plaket töreninde konuşan Vali Amir Çiçek, “Kazandığını yine doğup büyüdüğü memleketinin kalkınması için harcayan Sayın Erdoğan Akdağ’ın bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum” dedi.

12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanılan “Ahilik Haftası” kutlama faaliyetleri çerçevesinde “Yılın Ahisi” ödülü, İl Ahilik Komitesi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; dürüstlüğü, çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerden dolayı işadamı Erdoğan Akdağ’a verildi.

“Yılın Ahisi” plaketini Vali Amir Çiçek’in elinden alan işadamı Erdoğan Akdağ, kendisine bu ödülü lâyık gören herkese teşekkür etti.

Vali Çiçek de, yaptığı konuşmada, Yozgat’ın gelişip kalkınması için elinden geleni yapan ve sayısız hizmetleri bulunan işadamı Erdoğan M. Akdağ’ı tebrik ettiğini belirterek “Yozgat’ı unutmayan ve kazandığını yine doğup büyüdüğü memleketinin kalkınması için harcayan Sayın Erdoğan M. Akdağ’ın bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum” dedi.