24 Ekim 2009 Cumartesi

Boydak: 2010’da Türkiye’nin önü açılacak

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Yozgat’ta Türkiye ekonomisinin durumu hakkında yaptığı değerlendirmede, 2010 yılının ilk 3 ayından sonra Türkiye’nin önünün açılacağına inandıklarını söyledi.

Merkezi Kayseri’de bulunan Boydak Holding’in şirketlerinden İstikbal firmasının Yozgat’taki “ev konsepti mağazası”, Belediye Başkanı Yusuf Başer’in de katıldığı törenle açıldı.

Mağazanın açılışında konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Yozgat’taki mağazanın açılmasına 2 yıl önce karar verdiklerini belirterek, Yozgat’ta açtıkları mağazanın Türkiye genelindeki 983. “ev konsepti” olarak da 23. mağazaları olduğunu söyledi.

“2010 yılının ilk 3 ayından sonra Türkiye’nin önünün açık olduğuna inanıyoruz” diyen Boydak, Boydak ailesi olarak yatırımlara devam edeceklerini bildirdi.

Yapılan konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesilerek, mağaza hizmete sunuldu. Törene Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile birlikte Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, Yozgat Vali Yardımcısı Atilla Selâmi Abban, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve diğer davetliler katıldı.

Boydak Holding, herhangi bir karşılık beklemeksizin, Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin tefrişatını üstlenmişti.