30 Temmuz 2009 Perşembe

Zaman gazetesi bu gün Yozgat’ta hazırlandı

Zaman gazetesinin 31 Temmuz tarihli nüshası, bu gün, Türkcell’in Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu ve 3G teknolojisiyle donatılan çadırda hazırlandı.

Türkiye, cepte üçüncü nesile (3G) bu gün ‘merhaba’ dedi. 6 ulusal gazetenin genel yayın yönetmeni de bu vesileyle bir ilke imza attı ve yazı işleri toplantısı için memleketlerinin yolunu tuttu.

Zaman gazetesinin yayın toplantısı da Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın memleketi Yozgat’ta yapıldı.

Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Yardımcısı Mehmet Kamış, Ekonomi Editörü Turhan Bozkurt, yazar Ahmet Turan Alkan, Spor Editörü Serkan Akcan, Görsel Yönetmen Fevzi Yazıcı, Reklam Grup Başkanı Hakan Dikmen, Bilgi İşlem Yöneticisi Yasin Gençoğlu, kendisi de Yozgatlı olan Parlamento Muhabiri Ömer Şahin ve Muhabir Günseli Özen Ocakoğlu, bu sabah 2 helikopterle Yozgat Şehir Stadyumu’na indiler.

Zaman ekibi daha sonra Turkcell’in toplantı için Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu içi 3G teknolojisi ile donatılan çadıra geçti.

İstanbul ve Ankara’daki toplantılara Yozgat’tan bağlanan Zaman yazı işleri yönetimi, ertesi günkü gazete başlıklarını belirledi. Turkcell kurumsal müşteriler yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener’in ev sahibi olarak katıldığı Yozgat programında önce Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile bağlantı kuruldu.

Zaman Gazetesi’nin Yozgat’ta yaptığı ilk 3G teknolojili gündem toplantısı için önce İstanbul ile bağlantı kuruldu. Görüntülü konuşmada Genel Yayın Editörü Ali Akkuş, gündemi Dumanlı’ya aktardı. İstanbul’un ardından Ankara Bürosu ile aynı şekilde irtibata geçildi.
Ankara Temsilcisi Mustafa Ünal, başta HSYK üyesi Ali Suat Ertosun’un basın açıklaması olmak üzere gündemdeki başlıkları iletti.

Zaman gazetesinin 31 Temmuz tarihli nüshası, Türkcell’in Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu ve 3G teknolojisiyle donatılan çadırda hazırlandı.