18 Temmuz 2009 Cumartesi

Çınarer: Mahallî sorunları çözmeye kararlıyız

MHP Yozgat İl Başkanı Ergin Çınarer, ilk seçimde iktidar olacağını iddia ettiği MHP’nin, Yozgat’ın mahallî sorunlarını çözeceğini ileri sürdü. Çınarer, “Türk Milleti’nin MHP’den başka umudu kalmadı” dedi.

12 Temmuz’da yapılan MHP Yozgat İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Ergin Çınarer, bu gün bir basın toplantısı düzenleyerek, seçildikten sonraki ilk değerlendirmelerini dile getirdi.

Çınarer, kongre sürecinin demokratik teamüllere ve partinin geleneğine uygun biçimde sonuçlandığını söyledi. Çınarer, “MHP delegasyonunun teveccühü ile görev şahsıma ve arkadaşlarıma tevdi edilmiştir. Aldığımız görevin farkında olup, çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Kongrede kazanan MHP olmuştur. Bütün dava arkadaşlarımızı yürekten kucaklıyor, bizlere göstermiş oldukları destek ve güvenden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Çınarer, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasî, sosyal ve ekonomik şartların çok kritik olduğunu ve ülkenin büyük bir darboğazda yol aldığını, Türk Milleti’nin MHP’den başka umudunun kalmadığını ileri sürdü. Çınarer, şöyle konuştu:

“İl teşkilatımızla birlikte bütün mahallî teşkilatlarımız, iktidar yürüyüşümüzde yine en önde olmak ve milletimizin dertlerine çare olacak MHP iktidarıyla birlikte Yozgat’ın 7 yıldır üst üste yığılan ve ne hikmetse mevcut hükümet tarafından gündeme bile getirilemeyen mahallî sorunlarımızın çözümü için kararlıdır. Bu bakımdan, değerli Yozgatlı hemşehrilerimizin, yatırım ve hizmet noktasındaki beklentilerine kavuşabilmeleri için 2 yıl sonra yapılacak seçimleri beklemek zorunda olmalarının, iktidar partisi açısından talihsizlik olduğunu belirtmek zorundayım.”

(Kaynak: yurthaber.com)