21 Haziran 2009 Pazar

Fatma Kübra Bozkurt, Ankara’da toprağa verildi

Dün akşam piknik dönüşü Kızılcahamam’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 öğrenciden birisi olan ve Yozgatlı olduğu belirtilen Fatma Kübra Bozkurt, Ankara Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi. (Fotoğraf: Cihan)

Hayatını kaybeden 11 öğrenciden Betül Erdönmez ve Fatma Kübra Bozkurt için Karşıyaka Mezarlığı içinde bulunan camide ikindi namazınının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun yanı sıra, hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri, yakınları ve okul arkadaşları katıldı. Cenazede gözyaşlarına boğulan acılı aileler, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Kılınan cenaze namazının ardından öğrencilerin cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Gazi Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Fatma Kübra Bozkurt’un, üç kardeşin en büyüğü olduğu belirtildi.

Kaza nasıl oldu?

Hacettepe ve Gazi üniversitelerinden yaklaşık 30 öğrenciyi piknik için Abant’a götüren midibüs, dönüşte Çeltikçi gişeleri yakınında yoldan çıkarak devrildi. Dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada 11 öğrenci hayatını kaybetti. Yaralı öğrenciler ise yoldan geçen vatandaşların yardımıyla ve ambulanslarla hastanelere taşındı.