30 Mayıs 2009 Cumartesi

SP Genel Başkanı Kurtulmuş yarın Yozgat’ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, belediye seçiminin tekrar yapılacağı Kadışehri ilçesinde partisinin adayına destek vermek amacıyla düzenlenecek olan mitinge katılacak. Kurtulmuş, SP Yozgat Merkez İlçe Kongresi’nde de partililere hitab edecek.

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisi tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere yarın (31 Mayıs 2009) Yozgat’a gelecek.

Önce, 7 Haziran’da belediye seçiminin tekrar yapılacağı Kadışehri ilçesinde saat 09.00’da düzenlenecek olan mitinge katılacak olan Kurtulmuş, buradaki programının ardından ardından Sorgun ilçesine bağlı Karakız beldesine geçerek Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

Daha sonra Yozgat’a geçecek olan Kurtulmuş, partisinin saat 16.00’da Önder Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi’ne katılarak, partililere hitaben bir konuşma yapacak. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığı için tek adayın Yusuf Köksal olduğu bildirildi.

Kongrenin ardından Sorgun’a hareket edecek olan Kurtulmuş, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın organize ettiği sohbet programına katılacak.

Sungur: Emanet oylarımızı AK Parti’den geri alacağız

SP Yozgat İl Başkanı Ali Rıza Sungur, partileri için yarının önemli bir gün olduğunu belirterek, “29 Mart yerel seçimlerinde oy oranımız ciddi şekilde arttı. Tabanımız güçleniyor. Hedefimiz genel seçimlerde iktidar olmak” dedi. Sungur, AK Parti’ye verdikleri ‘emanet’ oyları geri alacaklarını söyledi.

(Kaynak: Merhaba Gazetesi)