31 Mayıs 2009 Pazar

Erdoğan, Yozgat’ın adını daha çok anmaya başladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özellikle 29 Mart seçimleri öncesi yapılan Yozgat mitinginden sonra, siyasî konuşmalarında sembolik olarak bazı şehir isimlerini ard arda sıralarken, Yozgat’ı da anmayı ihmal etmiyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin dün Bingöl Şehir Stadı’nda düzenlenen il kongresine katılarak bir konuşma yaptı.

“Türkiye’nin sorunları var ama bir de bu sorunlardan beslenenler var. Bu sorunlardan kendilerine türlü çıkarlar sağlayanlar var. Hangi sorunu çözmeye kalkarsanız birilerinin kuyruğu acıyor” diyen Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

İcazeti milletten aldık

“İşte biz de 'milletimizden icazet aldık, milletimizden emanet aldık, arkamızda milletimiz var' dedik. Bu kararlılıkla Bingöl’ün, Bitlis’in, Diyarbakır’ın, Ankara’nın, İstanbul’un, Yozgat’ın, Çankırı’nın, Rize’nin, Artvin’in yükünü omuzlarımızda hissettik ve bu kararlılıkla yola devam ediyoruz dedik.''

Yozgat bizim kalemiz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki hafta partisinin Yozgat İl Başkanlığı için aday belirlenmesi konusunu görüşmek üzere Genel Merkez’e davet edilen isimlerle sohbeti sırasında da, “Yozgat bizim kalemiz” demişti.

Erdoğan kongre için Yozgat’a gelebilir

Başbakan Erdoğan’ın, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Yozgat İl Kongresi’ne katılarak, partililere hitaben bir konuşma yapması bekleniyor.

(YM)