8 Ocak 2009 Perşembe

Yağmur yağınca elektrik kar yağınca yayın kesiliyor

“Merhaba Yozgat” gazetesi yazarı Orhan Kalabalık, Yozgat’ta yağmur yağdığında elektriklerin kesilmesinin ardından, kar yağdığında da televizyon yayınlarının kesilmeye başladığını belirterek, bu sorunun giderilmesini istedi. Ekonomik şartlar sebebiyle evlerine hapsolan Yozgat halkının akşamları tek eğlencesinin TV izlemek olduğunu belirten Orhan Kalabalık, kar yağdığında TV yayınlarının kesilmesine tepki gösterdi.

“Merhaba Yozgat” gazetesi yazarı Orhan Kalabalık, “İllâ ki çanak anten mi alalım?” başlıklı yazısında, Yozgat halkının TV yayınlarının kesilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, bu aksaklığın giderilmesini istedi.

“Yalandan bir yağmur yağsa ilimizde elektrik kesiliyordu” diyen Kalabalık, yeni başgösteren bir başka sıkıntıyı da şöyle özetledi: “Azıcık kar yağsa kanallar gidiyor.”

Daha önce kar yağdığında TV kanallarından sadece birkaçının yayınının kesildiğini belirten Kalabalık, son günlerde tamamının kesildiğine dikkat çekti. Kalabalık, “Biri bu sorunu artık çözüme kavuştursun” diyerek, yetkililere çağrıda bulundu.

Kalabalık, yazısında, bir süre önce TRT 1’de yayınlanan ve 3 saat boyunca Yozgat’ın tanıtımının yapıldığı “Günbegün” programının da çanak anteni olmayanlar tarafından izlenemediğini hatırlattı.

Hiç yorum yok: