11 Ocak 2009 Pazar

TOKİ, 66 plakalı Yozgat’ta 666 konut yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat Merkez Eskipazar inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ, Yozgat Merkez Eskipazar'a 666 adet konut, 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, cami; ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak.

Tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 666 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet bekçi kulübesi, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ile ada içi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi 18 Şubat 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Bütün isteklilerin katılabileceği ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 600 gün olarak belirlendi.

İhale Şartları

İhalelere katılmak isteyenler, şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Hiç yorum yok: