18 Ocak 2009 Pazar

SP’nin Sorgun temayülünden Çekerek çıktı

Saadet Partisi (SP) Sorgun ilçe teşkilâtı, belediye başkan adayını belirlemek için bu akşam temayül yoklaması yaptı. SP Sorgun İlçe Teşkilâtı’nda saat 18.30’da başlayıp 22.00’de sona eren temayül yoklaması sonucunda, belediye başkan adayının Haydar Çekerek olmasına karar verildi.

SP Sorgun belediye başkan aday adaylığı için, Haydar Çekerek ve Osman Güzel başvuruda bulunmuştu.

Haydar Çekerek kimdir?

SP’nin Sorgun Belediye Başkan Adayı Haydar Çekerek, inşaat sektöründe ticarî faaliyette bulunuyor. 8 yıl Millî Gazete, Vakit ve Yeni Şafak gazetelerinin Sorgun temsilciliğini yapmış olan Çekerek, Sorgun Genç İşadamları Derneği’nin kurucuları arasında yer alıyor. Çekerek, Sorgun’da mahallî yayın yapan Ufuk FM’in Yönetim Kurulu Başkanlığını da sürdürüyor. 1977 Sorgun doğumlu olan Çekerek’in, Gevrek Köyü’nden olduğu belirtiliyor.

Ziraat mühendisi olan diğer aday adayı Osman Güzel ise, meslekî çalışmalarını Yerköy’de sürdürüyordu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle Sorgun için ve Haydar ÇEKEREK için hayırlısı olsun diyorum. Siyasette bu güne kadar hep yaşca daha büyük olan kişiler öne cıkmıştır. Bir yandan gençlerin önünü açın diye ferdan edenler diğer yandan 70 şine gelenlerin KOLTUK mücadelesi. Yeni heyecan yeni kan, yeni unutlar ve yeni nesiller için genç siyasetcilere hep destek tam destek...