12 Ocak 2009 Pazartesi

MHP, internette atağa geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 29 Mart seçim sürecinde internet teknolojisini etkin bir şekilde kullanmak için başlattığı çalışmalarını artırarak sürdürüyor. MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır ve MHP Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Mecit Muş, kişisel web sitelerinden yaptıkları yayınlarla çalışmaları hakkında seçmenlere ayrıntılı bilgi vermeyi hedefliyor.

mecitmus.com’un arayüzü yenilendi

Yozgat’ta seçmenlere ulaşmak için interneti kullanan ilk belediye başkan adayı olan Mecit Muş’un resmî web sitesinin arayüzü (görüntüsü, tasarımı) yenilendi. www.mecitmus.com adresinden yayın yapan web sitesi, daha estetik ve interaktif kullanıma uygun hâle getirildi. Sitede yayınlanan siyasî haberlerle de, partililer gelişmelerden haberdar ediliyor.

MHP sitelerine standart getirildi

Bu arada, Mecit Muş’un resmî web sitesi, Mehmet Ali Çakır’ın www.baskancakir.com adresindeki sitesi ile aynı formata dönüştürüldü. Böylece, MHP adına yayın yapan sitelerde teknik ve görsel bütünlük sağlandı. Artık her iki site de aynı tarzda ve aynı formatta yayın yapıyor ancak içerikleri farklı. MHP adaylarının siteleri, kısa süre içerisinde partililerin sık sık ziyaret ettikleri bir adres hâline geldi.

Hiç yorum yok: