5 Ocak 2009 Pazartesi

Bahçeli Yozgat’ı istemiyor mu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarının mutlaka kazanılmasını istediği illeri sıraladı.

Bahçeli’nin mutlaka istediğini söylediği iller arasında Yozgat’ın yer almaması, bir zamanlar “MHP’nin kalesi” olarak anılan Yozgat’ta MHP camiasında teessürle karşılandı.

Bahçeli Yozgat’ı gözden çıkardı mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Mart’ta yapılacak olan Mahallî İdareler Genel Seçimleri’nde Ankara Büyükşehir Belediyesi ve 25 ilçenin belediye başkanlığı için gösterdikleri adayları tanıttı.

Bahçeli, dün Ankara Anadolu Sergi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım programında, partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Bahçeli’nin mutlaka istediği iller

Bahçeli, konuşmasında, ‘milliyetçilik gereği alınması gereken belediyeler’ olduğunu belirterek, bunları şöyle sıraladı:

“Bunlardan birincisi Ahlat’tır, ikincisi Malazgirt’tir, üçüncüsü Konya’dır, dördüncüsü Bursa’dır, beşincisi Edirne’dir, altıncısı İstanbul’dur. Cumhuriyet dönemindeki çizgi Samsun’dur, Amasya’dır, Sivas’tır, Erzurum’dur ve Ankara’dır."

Yozgatlı MHP’liler üzgün

Bahçeli’nin ‘mutlaka’ istediğini söylediği iller arasında Yozgat’ın yer almaması, bir zamanlar “MHP’nin kalesi” olarak anılan Yozgat’ta MHP camiasında teessürle karşılandı.

Hiç yorum yok: