3 Ocak 2009 Cumartesi

Çakır: 16 aday adayı MHP saflarında çalışıyor

MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır, adaylık sürecinde aday adayı olarak ismi açıklanan 16 kişinin bugün MHP saflarında seçim çalışması yaptığını belirterek, bunun birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu söyledi.

MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır, Yozgat’taki mahallî basın kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerinde, seçim sürecine dair açıklamalarda bulunuyor.

MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Sarı, İleri gazetesini ziyaret ederek, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan’a açıklamalarda bulundu. İleri gazetesinin haberine göre Çakır, adaylığının kesinleşmesiyle birlikte gerek parti içerisinde gerekse halk nezdinde ciddi bir teveccühün olduğunu söyledi.

Yozgat insanındaki siyasî nezaket

Yozgat insanının siyaset noktasında nazik ve hoşgörülü bir yapıya sahip olduğunu belirten Çakır, “Gerek partili, gerek partisiz, hatta iktidar partisi mensubu Yozgatlılar, adaylığımızı nezaketle karşıladı. Bu noktada Yozgat insanı adaylara karşı moral verici, destek olucu bir tutum içerisinde. Bu bir siyasî nezaket örneğidir” dedi.

Çakır, MHP'nin kendi içinde bir bütün hâlinde hareket ettiğini belirterek, adaylık sürecinde aday adayı olarak ismi açıklanan 16 kişinin bugün MHP saflarında seçim çalışması yaptığını, bunun da birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu ifade etti.

MHP, bu gün adaylarını tanıtıp kolları sıvayacak

MHP Yozgat teşkilâtı, merkez, ilçe ve belde adaylarını bu gün geniş katılımlı bir toplantı ile kamuoyuna tanıtacak. Saat 13.00’te Önder Kültür Merkezi’nde yapılacak olan tanıtım törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici de katılacak. Çakır, bütün Yozgatlıları tanıtım toplantısına katılmaya davet etti.

(Kaynak: www.mecitmus.com)

Hiç yorum yok: