12 Kasım 2008 Çarşamba

Yozgat Valiliği’nin web sitesi, Kasım ayında en çok ziyaretçiyi 10 Kasım’da aldı

Yozgat Valiliği’nin internet sitesinde yayınlanan ziyaretçi istatistiklerine göre, 12 Kasım 2008 tarihine kadar, bu yıl içerisinde site en çok Ekim ayında ziyaret edildi. Bu gün itibariyle Kasım ayının en çok ziyareti ise, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 70. yıldönümü olan 10 Kasım’da gerçekleşti.

Yozgat Valiliği’nin web sitesi, Yozgat’ta ikamet eden Yozgatlıların yanı sıra, şehir dışındaki ve yurt dışındaki Yozgatlıların da en önemli haber kaynaklarından birisi durumunda.

12 Kasım 2008 tarihi ve saat 12.00 itibariyle, bu yılın Nisan ayından itibaren, web sayfaları toplam 3 milyon 55 bin 582 kez ziyaret edilen web sitesi, bu güne kadar en çok gösterimi 70 bin 540 ziyaretçi ile Ekim ayında yaptı.

Bu gün itibariyle Kasım ayının en çok gösterimi ise, 2 bin 743 ziyaretle, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 70. yıldönümü olan 10 Kasım’da gerçekleşti.

Yozgat Valiliği’nin web sitesinde yayınlanan ziyaretçi istatistikleri, “tekil ziyaretçi” olarak değil, “sayfa izlenimi” olarak ölçülüyor ve bu da istatistik tablosunda belirtiliyor. Yozgat’tan yayın yapan bazı web siteleri ise, “sayfa izlenimi” sayısını okuyucularına “tekil ziyaretçi” sayısı olarak yansıtıyor.

Hiç yorum yok: