29 Kasım 2008 Cumartesi

Bayan avukat, AK Parti Çekerek ilçe başkanı oldu

Cemalettin Bozdemir’in tutuklanması sebebiyle boşalan AK Parti Çekerel İlçe Başkanlığı görevine, bayan avukat Saliha Kangı Elmalı vekâleten atandı.

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yemek ve hizmet alımı ihalelerine sahte belge düzenleyerek fesat karıştırdığı iddia edilen AK Parti Çekerek ilçe başkanı Cemalettin Bozdemir, Kasım ayının başında tutuklanmıştı. Bozdemir’in tutuklanması sebebiyle boşalan ilçe başkanlığı görevine, avukat Saliha Kangı Elmalı vekâleten atandı.

Elmalı, Çekerek Hür Haber gazetesine yaptığı açıklamada, partiyle bağlantısının ilk kez bu görev dolayısıyla olduğunu ve vekâleten yürüttüğü bu görevde çok yeni olduğunu belirterek, “Görevi devam ettirip ettiremeyeceğimiz de belli değil” dedi. Elmalı, “Gönlüm Cemalettin Bey tahliye olduğunda tekrar görevinin başına geçmesinden yana. Ama şu anda yapacaklarımız konusunda arkadaşlarla görüş alışverişi yapmadık” diye konuştu.

1978 Çekerek doğumlu olan Saliha Kangı Elmalı, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 6 yıldan bu yana Çekerek’te serbest avukatlık yapan Elmalı, evli ve 1 çocuk annesi.

Hiç yorum yok: