13 Ağustos 2008 Çarşamba

Yozgatlı gençlerden Bartın’a iade-i ziyaret

Bartın Gençlik Merkezi’nden gençlerin 23-27 Temmuz tarihleri arasında Yozgat’a düzenledikleri geziden sonra, Yozgat Gençlik Merkezi’nden gençler de Bartın’a iade-i ziyarette bulundular. Yozgatlı gençlerin 13 Ağustos’ta başlayan Bartın gezisi, 17 Ağustos’a kadar devam edecek.

Yozgatlı gençler, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın “Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı” çerçevesinde, Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Bağçeci ile birlikte Bartın’a ziyarette bulundular.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nden 20 öğrenci, Bartın Valisi İsa Küçük tarafından İl Özel İdaresi’nde kabul edildi.

Vali Küçük, yeni kurulan Bozok Üniversitesi’nin Yozgat’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Küçük, Bartın’ın tarihî, ekonomik ve kültürel yapısı hakkında bilgi verdi, Yozgatlı gençlerden de Yozgat hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Bağçeci, Bartın Valisi İsa Küçük’e Yozgat saat kulesi tablosu, meşhur testi kebabının yapıldığı sembolik bir testi ve parmak çörek takdim etti. Vali Küçük de, gençlere Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti.

Hiç yorum yok: