19 Haziran 2011 Pazar

Bahçeli, muhalif isimleri partiden ihrac edecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, genel başkan değişikliği için kurultay hazırlıkları yaptıkları ileri sürülen Koray Aydın, Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ’ı partiden ihrac edeceği ileri sürüldü.

Takvim gazetesinin “Üç Hilal’e üç kurban” başlığıyla bu gün manşetten yayınladığı habere göre Bahçeli, yakın çevresine, bu 3 ismi, yeni Başkanlık Divanı üyelerini belirledikten sonra ihrac edeceğini söyledi.
Hüsniye Oral imzalı haberde, “Devlet Bahçeli, 3 güçlü rakibinin biletini kesti. Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş’ı ihrac etmek için düğmeye bastı” ifadesi kullanıldı.

Haberde, Koray Aydın’ın 12 Haziran akşamı yaptığı “MHP yeniden yapılanmalıdır” açıklaması sebebiyle ihrac edileceği ileri sürülüyor. Ümit Özdağ’ın, uyarılmasına rağmen, BDP destekli Bağımsız milletvekilleriyle televizyon programına çıkması; Mansur Yavaş’ın da, 12 Haziran seçimi öncesi Ergenekon tutuklusu Engin Alan’ın adaylığına karşı çıkmış olması sebebiyle ihrac edilecekleri belirtiliyor.

Bu konuda daha önce ne olmuştu?

(Yozgat Muhabir)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İşine gelince çağır,birlik bütünlük mesajları ver,işine gelmeyince ihraç et.
Gürsel Tekin:"MHP'nin barajı aşması için,bizim yüzde üç oyumuz MHP'ye gitti."
Bu açıklamalar milli basında yayınlandı.
Bahçeli bu iş seninle olmuyor,çekil,MHP büyüsün,yoksa her zaman birilerinin yardımı ile barajı aşmak zorunda kalırsınız.