17 Temmuz 2013 Çarşamba

CHP’li Koç, TESKOMB Başkanı Akgül’e
“Kaç yerden ne kadar maaş alıyorsun?” diye sordu

Haluk Koç
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Halûk Koç, 2 gün önce İstanbul’da gezi parkı eylemlerinin esnafı mağdur ettiğini belirterek ‘artık yeter’ diye açıklama yapan eski AK Parti Yozgat Milletvekili, TESKOMB Başkanı Abdülkadir Akgül’e, “Kaç yeren ne kadar maaş alıyorsun?” diye sordu.

Haluk Koç, CHP MYK toplantısı hakkında bilgi vermek için düzenlediği basın toplantısında, TESKOMB Başkanı Akgül’ün İstanbul’da yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

TESKOMB heyetini “AK Parti üniformasıyla hükümet paralelinde açıklama yapan lüks otomobilli çakma esnaf grubu” olarak nitelendiren Koç, Akgül’e, “AK Parti adına, esnaf adına bu tezgâha alet olan eski vekil kardeşim, kaç yerden maaş alıyorsun? Ne kadar para kazanıyorsun aylık? Bunu bir açıkla da şu temsil ettiğin esnaflar seni bir görsünler” diye seslendi.

Esnafın eylemler değil 10 yıldır uygulanan yanlış ekonomi politikaları sebebiyle ciddi sıkıntı içinde olduğunu ileri süren Koç, “Bence baş eylemci Tayyip Erdoğan. Esnafın sıkıntı çekmesinin baş eylemcisi Tayyip Erdoğan ve uyguladığı politikalardır” dedi.

Hiç yorum yok: