15 Nisan 2013 Pazartesi

Başkan Başer’den, Türkiye üçüncüsü olan
karateci Emre Açıkgöz’e cumhuriyet altını

Başer'den Açıkgöz'e ödül
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Konya’da düzenlenen “Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası”nda üçüncü olan Emre Açıkgöz’ü cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Emre Açıkgöz ve antrenörü Mesut Üstüner’i makamında kabul eden Başer, yaptığı konuşmada, belediye olarak bütün spor branşlarına katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’nda Yozgat’ı temsil eden Cumhuriyet Orta Okulu öğrencisi Emre Açıkgöz’ü tebrik etti.

Minik karateciye başarılar dileyen Başer, “Biz, kendisinden bundan sonraki turnuvalarda şampiyonluklar bekliyoruz. Belediye olarak bize düşen görev, bu sporcuları desteklemek. Bizim için ilimizde yetişmiş her sporcu değerlidir. Başarılı oldukları noktada onları ödüllendirmek de bizlerin görevidir” dedi.

Yozgat Karate İl Temsilcisi Mesut Üstüner ise 12-14 Nisan 2013 tarihleri arasında Konya 100. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonada Emre Açıkgöz’ün Küçük Yıldızlar kategorisinde 45 kiloda üçüncülük elde ettiğini hatırlattı.

Açıkgöz ve Üstüner, daha sonra Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’u da ziyaret etti.

Hiç yorum yok: