28 Mart 2013 Perşembe

Kaya: En iyi milliyetçi ülkesine hizmet edense,
bu ülkede en milliyetçi parti AK Parti’dir

AK Parti İlçe Divan Toplantısı
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, “En iyi milliyetçi ülkesini seven ve ülkesine hizmet edense, bu ülkede en iyi milliyetçi parti, yaptığı hizmetlerle AK Parti’dir. Biz Türkiye’nin her karış toprağına hizmet ettik” dedi.

Boğazlıyan’da 6-0 yapacağız

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Hamza Kaya, Boğazlıyan Belediyesi’ne AK Parti mührünü vuracaklarını iddia etti. Kaya, “Boğazlıyan’da belde belediyelerini kazanıp 6-0 yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Kaya, Oğulcuk Barajı’nın ihalesinin yapıldığını ve yakında temelinin atılacağını söyledi.

Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı

AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan toplantısı, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya’nın başkanlığında yapıldı. İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili Belde Belediye Başkanları ve partili üyeler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, tek derdi bu ülkeye hizmet olan AK kadrolarla millete hizmet için gece gündüz demeden çalışıldığını ifade etti. Kaya, “Ülkemiz, yeniden imar edilerek hak ettiği hizmetlere kavuşturulmuştur. Milletimiz de bunu takdir edip, her iki kişiden birisi sandıkta oy verdi” dedi.

Hükümetin hizmetlerinden ve dış politikadaki başarılarından örnekler veren Kaya, “En iyi milliyetçi ülkesinin seven ve ülkesine hizmet edense, bu ülkede en iyi milliyetçi parti, yaptığı hizmetlerle AK Parti’dir. Biz, Türkiye’nin her karış toprağına hizmet ettik. Biz, ülkenin her karış toprağında siyaset yaptık. Biz, ülkenin her köşesinde Türk bayraklarını mitinglerde şeref ve onurla taşıdık. Yaptığımız hizmetlerle biz bu ülkeyi sözde değil, özde sevdik. Boğazlıyan’a bir bakın; kendi belediyelerine dev Türk bayrakları diken ve gururla asanların yine AK kadrolar olduğunu göreceksiniz” diye konuştu.

Oğulcuk Barajı’nın ihalesi yapıldı, yakında temeli atılacak

Boğazlıyan’da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni, Kız Öğrenci Yurdu’nu ve çim sahayı hizmete açtıklarını hatırlatan Kaya, “Fatih Ortaokulu’nun yanındaki binayı ihale edip, tamamlandığında İmam Hatip Ortaokulu olmasını sağlayacağız. İnşaatı devam eden yeni devlet hastanesini de inşallah kısa bir sürede hizmete açacağız. Ayrıca yine ilçemize yurdu ile birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin temelini en kısa sürede atacağız. Bu yıl üç okulumuzu doğalgaz kavuşturacağız. Oğulcuk Barajı’nın da ihalesi yapıldı, yakında temeli atılacak” dedi.

Seçim hedefi 6-0

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Hamza Kaya, seçimlerde başarılı olmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Boğazlıyan Belediyesi’ne AK Parti mührünü vuracaklarını iddia eden Kaya, “Boğazlıyan’da belde belediyeleri kazanıp 6-0 yapmak için var gücümüzle çalışıp, İl Genel Meclis Üyesini ise en az iki üye kazandıracağız” diye konuştu.

(Kaynak: bogazliyancaglayan.com)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

MİLLİYETÇİYDİDE ONUN İÇİNMİ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALDI